Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mandulás csirke

Mandulás csirke

 mandulas_fuges_csirke.jpg

 

 

 

 

 

 

 

» 3 ek. olaj

» 2 Csirkemell

» Só, Bors

» 2 ek. Szójaszósz

» 1 bögre Zellerzöld

» 1 bögre zölborSó

» 2 fej vörösHagyma

» 15 dkg kínai konzerv Gomba

» 2,5 dl forró csirke erőleves

» 1 ek. Liszt

» 15 dkg hámozott, pirított Mandula

» 2 ek. Víz

 

A Hagymát felaprítjuk, a csirkét feldaraboljuk, majd olajon együtt megpirítjuk őket. Rátesszük a Zellerzöldet, a zöldborSót és a Gombát. Sózzuk, és Borsozzuk, majd pár percig pároljuk.

Felengedjük a levessel, lefedjük, majd 5 percig főzzük. A Lisztet a Vízzel kikeverjük, és besűrítjük vele a csirke levét.

Mandulával tálaljuk.