Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Koreai töltött-sült paprika

Koreai töltött-sült paprika

 cseresznyepaprika_fokhagymaval_toltott_02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

» 4 nagy zöldPaprika

» 40 dkg darált marhahús

» 3 ek. Szójaszósz

» 1 kk. Só

» 1 késhegynyi erősPaprika

» 3 ek. reszelt Hagyma

» 2 gerezd Fokhagyma

» 5 dkg Liszt

» 2 Tojás

» 2 dl olaj

A paprikákat kettévágjuk, és kimagozzuk. Forró vizet öntünk rá, és 5 percig állni hagyjuk benne.

A húst összedolgozzuk a Szójaszósszal, Hagymával, zúzott fokhagymával, Sóval és erőspaprikával, majd beletöltjük a paprikákba. Utána Lisztbe, majd felvert Tojásba forgatjuk, és forró olajban megsütjük.