Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csirke chop suey

Csirke chop suey

chop_suey2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

» 40 dkg csirkehúsfilé

» 25 dkg szójacsíra

» 2,5 dl csirkehúsleves

» 1 hagyma

» 2 ek világos szójaszósz

» 2 ek mogyoróolaj

» 1 ek kukoricaliszt

» 2 kk szezámolaj

» 1 kk barnacukor

» só

 

A szóját, cukrot, sót összekeverjük, belefrogatjuk a felaprított csirkét, és hagyjuk pácolódni. Ezután olajon megpirítjuk a húst, majd kiszedjük a wokból, és a hagymát is megpirítjuk, hozzáadjuk a csírát, csirkehúst dobva-rázva sütjük, és leöntjük a liszttel habart levest, és pár percig összefőzzük.