Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hozzászólások

Helloka!

Hogy tetszett az oldalam? Hozzászólásokat, kéréseket, megjegyzéseket szívesen fogadok :D

 

liget_bam.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Marosvsárhely, Románia

(Weszely Erzsébet, 2012.09.08 15:02)

Kedves szerkesztők!
Nagy érdeklődéssel tanulmányozom az oldalt. Néhány éve mozgáskorlátozott lettem, fő szórakozásom azóta koreai filmek és sorozatok nézése. A magyar, és román feliratok segítenek ebben. Már több, mint 150 cím van a listámon. Az Iljimae sorozatot még a megjelenésekor láttam ugyan, de most újra szeretném letölteni. Sajnos a feliratot azóta eltávolították. Tudnának-e abban segíteni, hogy a fordítótól (Esztókámtól) esetleg elkérhessem a fordítást? Az I'm sorry I law you- hoz találtam feliratot, de nem találok letölthető filmet. Idős ember vagyok, és nem vagyok olyan ügyes a számítógépen, mint a fiatalok.

Várom a segítségüket.

Re: Marosvsárhely, Románia

(Admin, 2013.01.02 10:12)

Szép napot!
A feliratokról, illetve sorozatokról egyéb információkat is tudok nyújtani. A válaszom késésének oda tnaulmányaim voltak. Nos email-t küldjön nekem a DelKoreaFilm@gmail.com címre és mindenben segítek, sorozatokat ajánlok. Amit csak szeretne. Remélem olvassa hozzászólásomat. Üdvözletel C.C. Admin
u.i. amennyiben olvasta kérem jelezze ezt

A cím túl rövid hibaüzenetet ír.

(polgárné ilona, 2013.10.08 13:26)

Imádom ezt az oldalt, ha százszor ennyi tartalom lenne benne, még jobb lenne!! :)
Kérlek, dolgozzatok rajta, nem múlik el este, hogy egy részt az éppen aktuális sorozatból meg ne néznénk.
Először csak én voltam "függő", a férjem csak nevetett rajtam. Mostmár én nevetgélek magamban, hogy mennyire izgul a történéseken, teljesen elvarázsolta már őt is ez a hangulat. Most éppen a Yi San megy, eltart tavaszig. Ugyan nem innen töltjük de, de jobb lenne, ha megbízhatóan és könnyen itt is elérhetőek lennének a filmek, feliratosan. Csakis feliratosan. :)

1112 Budapest

(Hajduné Kötél Tamara, 2012.02.01 00:26)

Hol lehetne hozzájitni DVD-n a filmekhez? Engem a Silla királyság ékköve érdekel elsősorban, pár rész kimaradt. Nagyon tetszett. De a többi is érdekel.

Re: 1112 Budapest

(ADMIN, 2012.02.04 16:45)

Szia!

Nos.. NEm tudom hogy hol lehet megkapni, de azt tudom, hogy hol lehet letölteni. Esetleg figyeld a apokban a Silla topicot, mert találtam egy helyet, ahol le lehet tölteni, és én is töltöm fel az oldara, de nem megy olyan gyorsan,
MÁSODSZOR aki meg akarja újra nézni, február (-tól ismétli a M1. : itt vannak a részletek: http://www.port.hu/a_silla_kiralysag_ekkove_the_great_queen_seondeok__seonduk_yeowang/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=108270&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=0

remélem segítettem :)

Banner csere?

(Natharn Elygen, 2012.01.12 18:04)

Szia!

A határtalan honlapról vagyok. Van egy fantasy honlapom. Esetleg egy csere? A választ a vendégkönyvembe írd meg! Előre is köszi!

Új honlapom: http://fictivus-passim.ucoz.hu/

Szereplok

(Lengyel Katalin, 2011.08.20 17:15)

Szia, nekem is tetszik az oldal, azert hianyolok valamit. Pl. engem erdekelne, hogy van-e olyan szinesz, aki modnjuk 2 altalad feltuntetett sorozatban is szerepel. En peldaul Kim Nam Gil (Bidam) egyeb filmjeire lennek kivancsi. Peldaul az ujabb sorozatoknal hianyoznak a kepek a szineszekrol. Ha felismernek egy ismeros szinesz arcot, akkor szivesebben megneznem az uj sorozatot.
Egy masik kerdes:
Ti hogyan osztjatok be az idotoket, hogy jusson is, maradjon is ido mindenre. Valljuk be, husszukasak egy kicsit ezek a koreai sorozatok, es ha az ember belebolondul az egyikbe, akkor keptelen leallni. Igen de igy,lehet, hogy lelkileg sokat tanul a filmbol, de penz sose lesz a zsebeben.
No udv, LK

Re: Szereplok

(ADMIN, 2011.12.29 18:01)

Köszi a tanácsokat! A képek feltöltése nagyon sok időt vesz igénybe, de amint fenn lesznek akkor már szabad a pálya, nézhetitek. Az időről szólva, hát én például egyetemen tanulok és mellette nem sok idő jutna sorozatnézésre, de mégis kerítek időt, esténként. 1-1 naponta nem vesz el sok időt, és nem is kell sokat várni a folytatásra. Mindenki kibír egy napot.

Honlap + Képszerki verseny

(Moon Chan Ra, 2011.10.19 20:00)

Sziasztok! Honlap + képszerki versenyre lehet jelentkezni
az oldalamon: www.ekkovek.qwqw.hu
2 fordulós a verseny, az 1. fordulóba honlappal kell benevezni, és 3 legjobb honlap tulajdonosának a 2. fordulóban 1 képet kell szerkeszteni!:)
Jelentkezni: október 30-ig lehet

queen98@freemail.hu

(Moon Chan Ra, 2011.06.29 12:12)

Szia! Nagyon jó az oldalad! Leszel társoldalam? Az én weblapom: www.ekkovek.qwqw.hu

Re: queen98@freemail.hu

(Admin, 2011.08.13 13:07)

Nagyon szívesen leszek a a társoldalad :D

Nagyon jó és csere

(Natharn Elygen, 2011.03.27 14:41)

Hali!

Nagyon tetszik az oldal. Sok érdekes információt olvastam, amire nagyon kíváncsi voltam...
Amúgy van egy honlap (vagy is több)... Esetleg ha benne vagytok egy cserében, akkor léci keressetek fel! Vagy ha lenne kedvetek társszerkesztőnek lenni, azt is megírhatjátok.
A honlapom címe: http://hatartalan.ucoz.hu/

Üdv Natharn!

..............

(valaki valaki, 2011.02.19 20:02)

WHÁÁÁÁ az oldalad kurva jó (Y) az egész netet tűvé tettem jó letöltésekért és képekért a silla királyság és a palota ékkövéről és itt megtaláltam még jó hogy bejelöltél fészen köszi ^^ csak így tovább!

Re: ..............

(Anna, 2011.02.20 11:51)

köszi, hogy ennyire tetszett, ha szükséged van még valamira, akkor szólj bátran, pillanatok alatt feltesszük
üdv. adminisztrátorok