Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Története röviden

Chuno - Rabszolgavadászok

1.jpg

Rabszolgavadászokról szól, akik a szökött rabszolgákat viszik vissza gazdag urakhok, tulajdonosukhoz. Három szálunk fut a történet. Első vonala a szerelem, mely egy úrfi és egy rabszolgalány között szövődik. Második szál a megszökött rabszolgák bosszúja tartójuk ellen, ill. harca a rabszolgaság ellen. Harmadik szál pedig a rabszolgavadászok élete, küzdelme a létért és a pénzért. E három út találkozása és összekeveredése e történet fűszerezve a haza és a király iránti szeretettel.
A Chuno (Slave Hunters) abban a történelmi korszakban folytatja, ahol a Return of Iljimae abbahagyja: a 2. Mandzsu invázió után, amikor Sohyeon koronaherceg visszatérve Csing-beli fogságából, egy misztikus betegségben meghal. Ám ne várjuk mégse az Iljimae-től megszokott hangvételt és hangulatot! Ezt a sorozatot a dögös zene és trendi képi megoldások jellemzik. Bár maga a történet nem túl bonyolult, mégis mindvégig feszes és izgalmas a történetvezetés, és egy percig sem unatkozunk. A hatása szinte odaragasztja a nézőt a székhez és nehéz szabadulni tőle.
A Producer/Rendező, Kwak Junghwan megteremtette a sageuk történelem legszerethetőbb antihősét Lee Daegil (Jang Hyuk) alakjában. Ő nem azzal lopja be magát a szívünkbe, hogy csupa jót tesz az emberekkel. Kívűl áll a társadalmon, és 10 éve egyetlen álmot keret, amin kívül semmi más nem érdekli az életben.
Ez az álom nem más, mint hogy megtalálja egykori szerelmét, a rabszolga Unnyeont (Lee Da Hae), akit a társadalmi különbségek miatt nem vehetett feleségül. A valaha nemesként élő Daegil, miután családja tönkremegy és egyre lejjebb süllyed, végül rabszolgavadász lesz. Feladatul kapja a rabszolga szökevény Song Taeha (Oh Ji Ho) elfogását, aki menekülése közben összeakad Unnyeonnal, és együtt menekülnek tovább. Megindul az egész Koreán átívelő üldözés, csodás tájakon, izgalmas kalandokkal, és közben a szerelmi szál is egyre bonyolultabbá válik. A tét nem más, minthogy Daegil végül elnyeri-e álmait, és kilép-e eddigi gyötrelmes életéből, vagy tovább süllyed a mocsárba? Ki tud-e lépni a sötétségből, melyben él, és övé lesz-e az életét napként beragyogó Unnyeon, aki bár egész életében hozzá tartozott, mégsem birtokolhatott sosem?

Címe: 추노 / Chuno
Alternatív címek: Pursuing Servants / Slave Hunter
Műfaj: Történelmi, fúzió
Részek: 24
Sugárzó csatorna: KBS2
Sugárzás időpontja: 2010. 01.06. – 2010.03.25.

Rendező/Procucer: Kwak Junghwan
Forgatókönyvíró: Cheon Seongil
Zene: Choi Cheolho

Jang Hyuk mint Lee Daegil
Oh Ji Ho mint Song Taeha
Lee Da Hae mint Unnyeon / Kim Hye Won
Lee Jong Hyuk mint Hwang Chul Woong
Gong Hyung Jin mint Eop Bok
Han Jung Soo mint Choi tábornok
Kim Ji Suk mint Wangeon
Kim Ha Eun mint Seolhwa
Sung Dong Il mint Chun Ji Ho
Kim Ha Yoon mint Keunnom, Unnyeon testvére
Ahn Suk Hwan mint Bang festő
Kim Gab Soo mint Injo király
Ha Si Eun mint Lee Sun Young
Min Ji Ah mint Cho Bok
Ahn Kil Kang mint Jjakgwi